Reizen in Eigen Land


Iets wat we eigenlijk niet genoeg doen, en toch zeer de moeite kan blijken. Wij zoeken voor jullie nog steeds uit waarheen we onze uitstappen kunnen plannen, en er zo een leuke dag van te maken zonder dat jullie op je honger blijven zitten.


Kajakken met opblaasbare kajaks


Wij voorzien daguitstapjes in het binnenland met glutenvrije snacks en/of maaltijden. Bij vertrek krijg je enkele koekjes die je meteen kan nuttigen of bewaren om onderweg wat extra energie op te doen.

Ongeveer halverwege het traject maak je een tussenstop, waar wij jullie zullen opwachten met een lunchbox en een drankje. We maken gebruik van opblaasbare kajaks omdat die stabieler zijn en gemakkelijk in vervoer.

Middeleeuwse cultuur aan de Vlaamse Ardennen - Oudenaarde & Velzeke


Geniet van een snuifje cultuur gecombineerd met wat natuur en maak je geen zorgen over wat je gaat eten op de middag..


We starten meteen in het bruisende hart van Oudenaarde: de markt. Een gezellige plek bezaaid met restaurants, cafés en leuke terrasjes. Heerlijk kuierend bereik je het stadhuis. Dit iconische gebouw vormt één geheel met de 14de-eeuwse Lakenhalle en het 16de-eeuwse Belfort in laatgotische stijl.

We bezoeken het archeologisch centrum, lopen langs het Amerikaans monument om te gaan lunchen in het Ravelijn Liedtspark. Nadien staan het huis van Parma, het Pam Ename (museum) en een wandeling in het Ename bos op de planning. Als afsluiter rijden we naar Velzeke om het standbeeld van Julius Caesar te bezichtigen en het Archeomuseum een bezoekje te brengen.